Vedonestovaljaat

HALTI-koulutusvaljaat

HALTI-koulutusvaljaat

 • Hinta 9,99€ - 13,99€
 • Saatavilla kolmea eri kokoa
 • Helppo pukea päälle
 • Koulutusvaljaat koirille ja koiranpennuille
HALTI-kuonopanta

HALTI-kuonopanta

 • Hinta 9,99€
 • Saatavilla kolmea eri kokoa
 • Tehokas ja väkivallaton koulutusapu koirille
 • Pehmustettu kuonohihna
NON-PULL -vedonestovaljaat

NON-PULL -vedonestovaljaat

 • Hinta 13,99€ - 14,99€
 • Saatavilla kahta eri kokoa
 • Valjaat kiristyvät koiran vetäessä hihnaa
 • Nailonista tehdyt koulutusvaljaat koirille

Vedonestovaljaat ulkoilua helpottamaan!

Koiranvaljaat.fi antaa vinkkejä vetämisen lopettamiseen ja etsii parhaat tarjoukset vedonestovaljaiden hankkimiseen!

Koiran ulkoiluttaminen on monille päivän parhaita hetkiä. Koira saa nauttia ulkoilmasta ja ulkoiluttaja saa nauttia maisemista ja kevyestä kuntoilusta. Kuitenkin hillitön vetäminen voi viedä ilon ulkoilusta nopeasti ja pahimmassa tapauksessa jopa vahingoittaa koiraa.

Koiran vedonestovaljaat voivat olla suureksi avuksi, jos ongelmalliseksi koetusta vetämisestä haluaa päästä eroon. Yksinään ne eivät ole ratkaisu, mutta ne helpottavat koiran ja ulkoiluttajan kommunikaatiota niin, että vetämisestä voi asteittain päästä eroon.

Koiran ja ulkoiluttajan iloksi

Vedonestovaljaat ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu (varsinkin isommille) koirille, joiden vetämistä pitää pystyä hallitsemaan. Vetämisen ainoa kärsijä ei monesti ole vain ulkoiluttaja. Nimittäin jos koira vetää paljon, panta voi olla niskalle hyvinkin vaarallinen. Myös huonot valjaat voivat johtaa hiertymiin kainaloissa ja kipuun koiralle.

On hyvä muistaa, että vetäminen ei tosiaan ole vain ulkoiluttajan ongelma vaan se voi myös kipeyttää koirasi. Jos kiskominen on jatkuvaa, on hyvin todennäköistä, että koira saa lihasjumeja jotka voivat johtaa jatkuvaan kipuun. Kipu taas voi johtaa muuhun häiriökäytökseen, sillä kipeytyessään koiran on vaikea käyttäytyä loogisesti.

Vetämisen lopettaminen parantaakin niin koiran kuin omistajan elämää!

Me keräämmekin markkinoiden tarjouksia markkinoiden suosituimmista vedonestovaljaista, että voit hankkia laadukkaat ja turvalliset vedonestovaljaat hyvään hintaan! Hyvillä vedonestovaljailla voi lenkeistä tulla taas molempien lempihetki päivästä!

Mitä vedonestovaljaat tekevät?

Vedonesto valjaiden mekanismin tarkoitus on aiheuttaa paineen tunne koiran rintakehään vetäessä. Tämän idea on, että koira saisi signaalin epämukavuudesta vetäessä joka helpottaa lähempänä ulkoiluttajaa käveltäessä.

Vedonestovaljaat auttavatkin koiran kanssa kommunikaatiossa, mutta yksinään ne eivät välttämättä riitä. Jotkin koirat saattavat oppia lopettamaan vetämisen paine-paineenvapautus mekanismilla. Kuitenkin moni koira tottuu valjaisiin, jos niitä ei yhdistä koiran kouluttamiseen.

Kuitenkin jos vedonestovaljaita käyttää muutamien vinkkien kanssa voi koira oppia hyvinkin nopeasti lopettamaan vetämisen!

Huomaa, että vedonestovaljaat ovat eri asia kuin koiran vetovaljaat.

Vedonestovaljaat ja koulutus

Koska vedonestovaljaat toimivat enemmänkin signaalin lähettäjänä kuin absoluuttisena tapana lopettaa vetäminen, on kouluttaminen osa vetämisen lopettamista. Vedonestovaljaiden kanssa kannattaakin harjoitella esimerkiksi seuraavia asioita ja näin vetämisen saa hallintaan nopeasti!

 • Jos on mahdollista, ennen hihnassa kulkemista alkaa kouluttamaan kannattaa koiraa pitää hetki vapaana. Jos pahimmista höyryistä on päästy lenkin alussa, niin on oppiminenkin helpompaa.
 • Koira yleensä vetää koska se tuntee sen palkitsevana toimintana ja tämä kannattaa pyrkiä lopettamaan.
 • Jos koira vetää koska se haluaa päästä haistelemaan, älä päästä koiraa hajujen luokse ennen kuin hihna on löystynyt.
 • Jos koira tykkää reippaasta liikunnasta voi olla, että omaa kävelytahtia pitää nostattaa kävelyille.
 • Ruoka on myös erinomainen tapa lopettaa vetäminen. Jos taskussa pitää koiran päivän ruuat, joita antaa tasaisin väliajoin kun hihna on löysänä, hyvän ruokahalun omaava koira oppii nopeasti pysymään lähellä!
 • On hyvä muistaa, että vedonesto valjaita ei voi käyttää fleksin kanssa, vaan ainoastaan hihnassa. Muuten viesti ulkoiluttajan lähellä pysymisestä ei mene läpi fiksuimmallekaan koiralle!

Vedonestovaljaat auttavat antamaan koiralle yhden signaalin muiden lisäksi. Näin koiran on helpompi ymmärtää mistä käytöksestä halutaan eroon ja mistä palkitaan. Vedonestovaljaat voivatkin nopeuttaa koiran oppimista huomattavasti.

Me etsimme sinulle markkinoiden parhaat koiran valjaat sekä vedonestovaljaat halvimpiin hintoihin niin, että sinä ja koirasti voitte nauttia yhdessä ulkoilusta ilman vetämistä!

Katso kaikki koiran valjaat tästä!