Vetovaljaat

Dragråttan R -vetovaljaat

Dragråttan R -vetovaljaat

  • Hinta 39,90 €
  • Saatavilla seitsemässä eri koossa
  • Suunniteltu suurilla nopeuksilla työskenteleville kilpakoirille
  • Valmistettu vahvasta ja kestävästä materiaalista
Dragråttan X -vetovaljaat

Dragråttan X -vetovaljaat

  • Hinta 39,90€
  • Saatavilla kuudessa eri koossa
  • Suunniteltu etenkin työkoirille mutta soveltuvat myös kilpailukäyttöön
  • Valmistettu vahvasta ja kestävästä materiaalista

Turvalliset ja laadukkaat koiran vetovaljaat

Etsitpä vetovaljaita niin pienemmälle kuin isommalle vetokaverille, meiltä löytyy oikeat varusteet niin tuvalliseen harrastamiseen kuin kilpailemiseenkin!

Koiran vetovaljaita valittaessa on paljon harkittavaa, mutta tärkeintä on korkea laatu, joka tekee harrastamisesta tai kilpailemisesta hauskaa ja turvallista kaikille osapuolille! Me keräämme tarjouksia tämän hetken johtavilta valjasvalmistajilta, jotta voit hankkia hyvät varusteet parhaaseen hintaan ja nauttia harrastamisesta koirasi kanssa!

Koiranvaljaat.fi kerää yhdelle sivustolle eri valmistajien valjaita niin, että voit löytää helposti ja vaivattomasti koirallesi vetovaljaat sinulle sopivaan hintaan! Lisäksi valikoimastamme löydät esimerkiksi vedonestovaljaat, koulutusvaljaat sekä muut koiran valjaat!

Miten valita valjaat?

Tärkeintä valjaita valittaessa on löytää hyvin istuvat valjaat, jotka jakavat vedettävän painon tasaisesti. Näin koirasi voi vetää tehokkaammin ja välttää epämukavia hiertymiä ja loukkaantumisia. Kaiken a ja o onkin valita oikean kokoiset valjaat.

Kun ostat vetovaljaita, koirasi kaulan ympäryksen tietäminen on oleellisinta. Valitettavasti vetovaljaiden koot eivät ole standardisoitu, joten eri valmistajien S, M, L ja XL koko luokitukset eivät vastaa toisiaan. Tämän takia ennen kuin ostat vetovaljaat, tarkista että valjaat ovat varmasti vastaavat koirasi kokoa.

Toinen oleellinen tekijä valjaita valittaessa on tietää minkälaiseen käyttöön valjaat tulevat ja muistaa, että eri koirarodut tarvitsevat erilaisia vetovaljaita. Tämä johtuu eri rotujen eri muodoista, houndi-valjaat eivät välttämättä nimittäin istu huskille, vaikka kaulan ympärys olisikin sama.

Eri koirat – myös saman rotuiset – saattavat liikkua hieman eri tavalla, jonka takia kannattaa ostaa ergonomiset valjaat joilla koiran on mukava vetää, olipa askel lyhyttä tai pitkää ja liikkuipa lavat vähän tai paljon.

Me keräämme eri vetovaljaiden parhaat tarjoukset, että voit hankkia parhaat välineet iloiseen tekemiseen ilman, että joudut maksamaan liikaa!

Koiran vetovaljaat vaikuttavat tekemisen mielekkyyteen

Ergonomiset ja mukavat valjaat ovat ensimmäinen askel onnistuneeseen ja mielekkääseen harrastamiseen. Kilpailemiseen tarkoitetut valjaat maksavat luonnollisesti hieman enemmän, joten kannatta myös arvioida minkälaiseen käyttöön vetovaljaat tulevat.

Joitain valjaita voi säätää enemmän kuin toisia, jotkin vetovaljaat saa sopimaan jopa kaikille koirille. Kevyempään harrastetoimintaan ja aloitteluun nämäkin valjaat voivat sopeutua mainiosti!

Me etsimme sinulle parhaat tarjoukset vetovaljaista joiden joukosta voit ostaa mukavat ja kestävät vetovaljaat. Näin voit keskittyä nauttimaan koirien kanssa harrastamisesta!

Katso kaikki koiran valjaat tästä